Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Μορέας: Στις 14 Ιουλίου παραδίδεται ο Ανισόπεδος Κόμβος Μεγαλόπολης


Παραδίδεται στην κυκλοφορία τις επόμενες μέρες ο Ανισόπεδος Κόμβος Μεγαλόπολης, κλείνοντας ένα ακόμα κεφάλαιο στην μακρόχρονη ιστορία κατασκευής του έργου του Αυτοκινητόδρομου Μορέα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες ανώτατου στελέχους του Υπουργείου Υποδομών στο ypodomes.com την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, θα είναι η ημερομηνία παράδοσης, με τις καθιερωμένες "κορδέλες", την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Δέδε και φυσικά της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμαρχος Μεγαλόπολης, βουλευτές περιοχής κ.α.)

Ο Ανισόπεδος Κόμβος Μεγαλόπολης με τη λειτουργία του θα προσφέρει στους κατοίκους της πόλης και της γύρω περιοχής απευθείας σύνδεση με τον Αυτοκινητόδρομο Μορέα και γλυτώνοντας την σημερινή περιπορεία των 8χλμ που αναγκαστικά γίνεται για βνα βγείς νότια της Μεγαλόπολης.

Αυτό σημαίνει ακόμα καλύτεροι χρόνοι και ακόμα καλύτερες συνθήκες πρόσβασης στην περιοχή.

Ολοκληρώνεται ο περιφερειακός Καλαμάτας 
Με μία "ελαφριά" μετακίνηση από τον Σεπτέμβριο στον Οκτώβριο θα δούμε να ολοκληρώνεται ο περίφημος Περιφερειακός Καλαμάτας.

Τα έργα είναι εντατικά και οι εργασίες γίνονται όλες τις μέρες της εβδομάδας λόγω του στενού χρονοδιαγράμματος. Η καλοκαιρινή θετική έκπληξη για τους οδηγούς θα είναι η παράδοση του πρώτου από τους 5 κόμβους στον Περιφερειακό που σημαίνει αρκετά λιγότερα φανάρια για τους οδηγούς και λιγότερη κίνηση για το κέντρο της πόλης.

Ο χρόνος παράδοσης δεν έχει κλειδώσει ακόμα, είναι όμως θέμα χρόνου να γίνει γνωστό.

Ο αυτοκινητόδρομος Μορέας θα είναι ο πρώτος από τους 5 οδικούς άξονες που ξεκίνησαν να κατασκευάζονται το 2007, που θα δούμε να λειτουργεί στο σύνολο του, προσφέροντας μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες στην κεντρική και νότια Πελοπόννησο, αλλάζοντας τις μετακινήσεις. 

ΠΗΓΗ: ypodomes.com


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER