Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Τον Ιούλιο δίνεται στην κυκλοφορία η παράκαμψη Αμφιλοχίας

Ο κύβος ερρίφθη και ένα μεγάλο κομμάτι της Ιόνιας Οδού ετοιμάζεται να δοθεί στην κυκλοφορία, διευκολύνοντας κατά πολύ το έργο των οδηγών.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ ήδη πάρθηκε η απόφαση και είναι όλα έτοιμα ώστε να δοθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου το τμήμα Κουβαράς- Αμφιλοχία. 

Είναι ένα μεγάλο κομμάτι που θα παρακάμπτει την Αμφιλοχία, θα απαλλάσσει τους οδηγούς απ’ αυτό το άγχος και θα μειώνει κατά πολύ τον χρόνο διέλευσης.
Όμως, το 2016 θα έχει και άλλα καλά νέα. 
Άλλο ένα μεγάλο τμήμα, από την Γαυρολίμνη (Κλόκοβα) μέχρι το Κεφαλόβρυσο θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα και θα κουμπώσει με το υπόλοιπο δίνοντας στους οδηγούς πάνω από την μισή Ιόνια Οδό στην κυκλοφορία. 

Σε αυτό θα συντελέσει και η παράδοση ενός ακόμη κομματιού από την Άρτα μέχρι το Τέροβο, στα όρια της Ηπείρου, που είναι και αυτό προχωρημένο.
Οι εργασίες σε όλο το φάσμα προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και είναι ανάγκη το συντομότερο να παραδοθεί όλο το έργο. 

Το υπουργείο έχει δεσμευτεί ότι θα γίνει τον Μάρτη του 2017, έστω και με κάποιες ελλείψεις. Σε αυτό συντελεί και η ταχεία πρόοδος της Κλόκοβας, της οποίας η διάνοιξη ολοκληρώνεται.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου