Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροσκάφους στα ... 36.000 πόδια

Κρύος ιδρώτας έλουσε όσους βρίσκονταν σε αεροσκάφος της Lufthansa, που πετούσε από Μόναχο για Βανκούβερ, όταν ένας εκ των επιβατών, ουρλιάζοντας, προσπάθησε να ανάψει τσιγάρο και να ανοίξει μάλιστα και την πόρτα του αεροσκάφους στα 36.000 πόδια ύψος!

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Μόναχο περίπου στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, όμως ο πιλότος αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί εκτάκτως στο Αμβούργο εξαιτίας ενός επιβάτη ο οποίος ήταν «δύσκολος». 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο επιβάτης, ήταν αρκετά εκνευρισμένος από την ώρα της επιβίβασης, όμως όταν το αεροσκάφος απογειώθηκε βγήκε εκτός εαυτού.

Ο πιλότος άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στο Αμβούργο

Άρχισε να ουρλιάζει και να φωνάζει γενικώς και αορίστως. Όπως σχολίασε ένας Καναδός, ο Νταν Άιος, επίσης επιβάτης πτήσης, ο «εκνευρισμένος» επιβάτης, επιχείρησε να ανοίξει την πίσω πόρτα του αεροσκάφους, όμως ο πιλότος, ψυχραιμότατα και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, άλλαξε πορεία και αφού πήρε άδεια προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αμβούργου. 

Εκεί, η αστυνομία, ασθενοφόρο και ειδικός ψυχίατρος περίμεναν τον ταραξία, ο οποίος διαγνώστηκε με κάποιου είδους ψυχική διαταραχή.

Μετά την απομάκρυνσή του, η πτήση συνεχίστηκε κανονικά και έφτασε εν τέλει στο Βανκούβερ με τρεις ώρες καθυστέρηση. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου