Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Πάτρα: Πακιστανός παραλάμβανε λαθραία τσιγάρα μέσω ΚΤΕΛ

Μόλις, οι αστυνομικοί, είδαν έναν 27χρονο Πακιστανό να παραλαμβάνει ύποπτες σακούλες με μεγάλη ποσότητα παράνομων τσιγάρων, του έβαλαν αμέσως χειροπέδες

Τα δρομολόγια των λεωφορείων είχαν πια σταματήσει στον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ στην Πάτρα, όταν παρουσιάστηκε στην αποθήκη ένας νεαρός αλλοδαπός για να παραλάβει δυο νάιλον σακούλες που είχαν σταλεί στο όνομά του. Δεν είδε, όμως, τους άνδρες της Ασφάλειας που καραδοκούσαν.

Μετά από πληροφορίες που τους δόθηκαν, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τις ύποπτες σακούλες και, όταν βεβαιώθηκαν ότι περιείχαν μεγάλη ποσότητα τσιγάρων χωρίς την απαραίτητη ταινία του φόρου κατανάλωσης, άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά την αποθήκη. Μόλις είδαν τον 27χρονο Πακιστανό να τις παραλαμβάνει, του έβαλαν αμέσως χειροπέδες.

Όπως διαπίστωσαν, οι σακούλες είχαν συνολικά μέσα 1.750 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, τα οποία κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Πατρών για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί. 

Ο νεαρός Πακιστανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, διακίνηση και κατοχή λαθραίων προϊόντων, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον αποστολέα των λαθραίων τσιγάρων. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου