Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΟΑΣΘ: Επιτυχής Αντιμετώπιση Παραβατικών Συμπεριφορών

Την Τρίτη 19 Απριλίου στις 09:50 π.μ. κλιμάκιο ελεγκτών της ομάδας υποστήριξης και ελέγχου, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο του Οργανισμού στην στάση Αγίας Σοφίας για έλεγχο αντελήφθησαν 2 άτομα να πηδούν από το λεωφορείο και να προσπαθούν να απομακρυνθούν τρέχοντας.

Μετά από σύντομη καταδίωξη οι ελεγκτές τους ακινητοποίησαν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Σε σχετική έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκε στην τσάντα των συλληφθέντων μεγάλο χρηματικό ποσό που είχαν αποσπάσει νωρίτερα από επιβαίνοντα στο λεωφορείο.

Το ποσό επεστράφη στον δικαιούχο και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Στις 11:30 π.μ. της ίδιας ημέρας στην στάση “Πανεπιστήμιο Μακεδονίας” επιβιβάστηκε άτομο που προσπάθησε βίαια να αποσπάσει την τσάντα ενός επιβάτη.

Τα μέλη της ομάδας υποστήριξης και ελέγχου που βρίσκονταν εντός του λεωφορείου αντελήφθησαν το περιστατικό, κατεδίωξαν τον δράστη τον ακινητοποίησαν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Επειδή κατ’ επανάληψη στο παρελθόν έχει παρατηρηθεί, ειδικά τις ημέρες τον εορτών, αυξημένη παραβατικότητα, ο Ο.Α.Σ.Θ. εφιστά την αυξημένη προσοχή των επιβατών στα προσωπικά τους αντικείμενα για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου