Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τρίκαλα: Στον εισαγγελέα για το λεωφορείο χωρίς οδηγό, το Μέτωπο Λαού

Δια της δικαστικής οδού θα επιχειρήσει το Μέτωπο Λαού να σταματήσει τη λειτουργία των λεωφορείων χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα, καθώς όπως ανακοίνωσε καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία της πόλης. 

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση:Μετά από συνεδρίαση της Ολομέλειάς του το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ αποφάσισε: 

1. Εντός των ημερών να καταθέσει Μηνυτήρια Αναφορά στον Εισαγγελέα Τρικάλων για να διερευνηθούν επειγόντως οι κίνδυνοι που προκύπτουν για την ασφάλεια των πολιτών απ’ το πείραμα που γίνεται μέσα στην πόλη με την κυκλοφορία του λεωφορείου χωρίς οδηγό, μετά και το ατύχημα που έγινε πρόσφατα, όταν πειραματικό λεωφορείο εξετράπη της γραμμής του και κατευθύνθηκε σε παρακείμενο περίπτερο, με τον περιπτερά να πετάγεται έξω τρομαγμένος. 

2. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ επειγόντως! 

Μετά και τον τραγέλαφο λόγω ασυνεννοησίας στην πρόσφατη απεργιακή κινητοποίηση, που οι συμμετέχοντες στην πορεία από ένα σημείο και μετά διακλαδώθηκαν προς δυο διαφορετικές κατευθύνσεις, προκαλώντας τη διχοτόμησή της, προβάλλει πια αναγκαία και επιτακτική η άμεση συγκρότηση ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, όπου θα συμμετέχουν όλοι και θα συντονίζεται ο κοινός μας αγώνας κατά των καταστροφικών πολιτικών σε βάρος των εργαζομένων, του λαού και της πατρίδας μας. 

Όταν ο εχθρός συντονίζεται μέχρι τα μπούνια και δρα ενιαία και αποφασιστικά κατά του λαού, είναι ασυγχώρητο λάθος για τους αγωνιστές να μην μπορούν να εξασφαλίζουν ούτε τον στοιχειώδη συντονισμό της δράσης τους. 

Επείγει η σύγκληση συνάντησης όλων (φορέων και πολιτών) για τη συγκρότηση του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, κατέληξε ομόφωνα η Ολομέλεια του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ.

ΠΗΓΗ: trikalaenimerosi.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER