Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Σε προσωρινή κυκλοφορία ο ένας κλάδος στις γέφυρες Φοίνικα και Καμάρες, της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νότιου (αριστερού) κλάδου των γεφυρών Φοίνικα και Καμαρών του νέου αυτοκινητόδρομου της Κορίνθου - Πατρών, στον οποίο θα εκτραπεί προσωρινά η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων της υφιστάμενης Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών.

Η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό - από ΧΘ 184,950 έως ΧΘ 185,850 - θα διεξάγεται με προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση με μία λωρίδα πλάτους 3,75μ. και ασφαλτοστρωμένο έρεισμα πλάτους 2,35μ. ανά κατεύθυνση.

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής των βόρειων (δεξιών) κλάδων των γεφυρών του ποταμού Φοίνικα και του οικισμού Καμαρών του νέου αυτοκινητοδρόμου, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και προβλέπεται να διαρκέσουν από 07.12.2015 έως τις 31.10.2016.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER