Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Διαμαρτυρίες επιβατών λεωφορείου του ΟΣΕ - Καθυστέρησαν για έναν υπάλληλο!

Το λεωφορείο, που είχε μισθωθεί χθες το πρωί, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από Λάρισα για Βόλο, ενώ ξεκίνησε, επέστρεψε ύστερα από λίγο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας. 

Επιβάτες καταγγέλλουν ότι το λεωφορείο... ξέχασε να πάρει μαζί τον συνοδό σιδηροδρομικό υπάλληλο και γύρισε, για να τον παραλάβει!

.Συγκεκριμένα, χθες το πρωί, λίγο πριν τις 9, επρόκειτο να αναχωρήσει για Βόλο, το τρένο της γραμμής. Διαπιστώθηκε βλάβη και οι επιβάτες ανέβηκαν σε λεωφορείο που βρισκόταν στην είσοδο του σταθμού. Όμως, όταν το λεωφορείο βγήκε εκτός Λάρισας, πριν φτάσει στην ΠΑΘΕ, επέστρεψε στον σιδηροδρομικό σταθμό. 

Όπως είπαν επιβάτες, αυτό συνέβη, επειδή δεν ανέβηκε στο όχημα, όπως θα έπρεπε, ο συνοδός υπάλληλος της εταιρίας. Οι διαμαρτυρίες έγιναν για την καθυστέρηση που υπήρξε, όπως υποστηρίζουν πάνω από μισή ώρα, με κίνδυνο να καθυστερήσουν δουλειές και ραντεβού στη γειτονική πόλη. 

Διαφορετική είναι πάντως η εξήγηση, που δίνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Εκπρόσωπος της εταιρίας, τόνισε, ότι: Το λεωφορείο και ο οδηγός, ήταν μισθωμένοι από ιδιώτη και δεν γνώριζε ο οδηγός τις διαδικασίες. Οπότε, αναχώρησε από τον σιδηροδρομικό σταθμό, χωρίς να πάρει την εντολή του αρμοδίου υπαλλήλου. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου