Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Κυρ. Μητσοτάκης: Η αύξηση των εισιτηρίων στα ΜΜΜ μπορούσε να αποφευχθεί

Κριτική στην κυβέρνηση, με αιχμή την επικείμενη αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, άσκησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η αύξηση των εισιτηρίων κατά 10% μπορούσε να αποφευχθεί», δήλωσε, υπενθυμίζοντας ότι «η κυβέρνηση της Ν.Δ. την 1η Σεπτεμβρίου 2014, απέφυγε 800 οριζόντιες απολύσεις, μείωσε την τιμή του εισιτηρίου (η μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών πήγε στα 30 από 45 ευρώ και το εισιτήριο στο 1,20 από 1,40 ευρώ) που προβλέπονταν από το δεύτερο μνημόνιο και πρόταξε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης».

«Σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα πολεμάει τη σημαντική αυτή μεταρρύθμιση και καλεί τους πολίτες να πληρώσουν το μάρμαρο της αύξησης της τιμής των εισιτηρίων», τόνισε για να προσθέσει ότι «αυτή είναι η διαφορά μεταξύ μιας κυβέρνησης που πιστεύει και μπορεί να εφαρμόσει διαρθρωτικές αλλαγές και της κυβέρνησης Τσίπρα που ούτε πιστεύει ούτε μπορεί».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βλάπτει σοβαρά τους πολίτες», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης. 


Εδώ υπάρχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού και ο κ. Μητσοτάκης, μιλάει για 800 οριζόντιες απολύσεις, μάλλον ο εν λόγω κύριος, ή είναι εκτός τόπου και χρόνου, ή ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει, ότι η κυβέρνηση του πατέρα του "έπεσε" εξαιτίας των λεωφορείων. 

Άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, μιλάει για διαρθρωτικές αλλαγές και όχι τίποτα άλλο, θα είναι και αρκετά τα "πρόβατα" από τις συγκοινωνίες, που θα τρέξουν να τον ψηφίσουν ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ. 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER