Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΟΜΥΛΕ: Απεργία στα λιμάνια στις 22 Οκτωβρίου

Απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση η έκτακτη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση των ΟΛΠ και ΟΛΘ ΟΛΘ +0,41%.

Ειδικότερα, στην Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε η αγωνιστική στρατηγική της ΟΜ.Υ.Λ.Ε, η οποία έχει ως εξής :

1. Να τεθεί το ζήτημα του ξεπουλήματος των Λιμανιών στην προσεχή συνεδρίαση του IDC (Διεθνές Συνδικάτο Εργαζομένων στα Λιμάνια) και να ζητήσουμε να αναληφθούν πανευρωπαϊκές πρωτοβουλίες.

2. Το τριήμερο 21 - 23 Οκτώβρη να προχωρήσουμε σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με το εξής πρόγραμμα :

Τετάρτη 21 Οκτώβρη Στάση Εργασίας από έναρξη ωραρίου έως 10:30 πμ και παραστάσεις σε όλες τις Διοικήσεις των Οργανισμών για την προώθηση των αιτημάτων μας.

Πέμπτη 22 Οκτώβρη 24ωρη Πανλιμενική Απεργία. Συγκέντρωση στο Κέντρο του Πειραιά και πορεία στο Υπουργείο Ναυτιλίας. Κάλεσμα συμμετοχής των συνδικάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων του Πειραιά.

Παρασκευή 23 Οκτώβρη σύγκληση ευρείας σύσκεψης φορέων για συνέχιση του ΑΓΩΝΑ.

3. Δυναμικές παρεμβάσεις σε όλες τις ενέργειες προώθησης της πώλησης των Λιμανιών της Κυβέρνησης, του ΤΑΙΠΕΔ και των ΔΣ των Οργανισμών.

4. Καταγγελία της πώλησης του μετοχικού κεφαλαίου των ΟΛΠ, ΟΛΘ ΟΛΘ +0,41% και των συνεπειών της στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ και αναφορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

5. Συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα προς ενημέρωση για τις επιχειρούμενες πρωτοβουλίες Κυβέρνησης και ΤΑΙΠΕΔ.

6. Συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, ώρα 11 πμ, στο πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER