Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Έκλεισε το αεροδρόμιο της Ρόδου, εξαιτίας λακούβας που άνοιξε η βροχή στον διάδρομο προσγείωσης

Έκλεισε εκτάκτως το αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας» λόγω λακκούβας που προκλήθηκε από την βροχή στον διάδρομο προσγείωσης.

Το κλείσιμό του κρίθηκε αναγκαίο, επειδή σχεδόν στο κέντρο του διαδρόμου προσγείωσης, άνοιξε μια τεράστια λακκούβα μήκους οκτώ μέτρων που εμποδίζει την τροχοδρόμηση των αεροσκαφών.

Στο σημείο εκείνο υπήρχε παλαιότερη ρωγμή, η οποία επισκευάστηκε, όμως φαίνεται ότι άνοιξε και πάλι λόγω της δυνατής βροχής που πέφτει στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη στο αεροδρόμιο με όλους τους υπεύθυνους για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα πού προέκυψε, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση για την αποκατάσταση του αεροδιαδρόμου, λόγω της συνεχούς βροχής.

Άγνωστο παραμένει το πότε θα τεθεί εκ νέου σε λειτουργία το αεροδρόμιο, καθώς για να ολοκληρωθεί η επισκευή του θα πρέπει να στεγνώσει πρώτα ο αεροδιάδρομος και έπειτα να γίνουν οι τεχνικές εργασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», κάποιες πτήσεις με προορισμό την Ρόδο κατευθύνονται, για την ώρα, σε άλλα κοντινά αεροδρόμια. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER