Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, για την εκτροπή των δρομολογίων μπροστά από το Πολυτεχνείο

Μετά από το ΔΣ που έγινε σήμερα, η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της, όσον αφορά τη σχεδόν καθημερινή εκτροπή των δρομολογίων, που διέρχονται από το Πολυτεχνείο, μετά τις 18.00μμ.

Η εκτροπή γίνεται σχεδόν κάθε απόγευμα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με ενημέρωση από την Τροχαία, η οποία αναφέρει, για συγκεντρώσεις αγνώστων ατόμων μέσα στο Πολυτεχνείο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διέλευση των οχημάτων λεωφορείων και τρόλλεϋ.

Αφού συνεκτιμήθηκαν όλες οι παράμετροι, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα, όπως σταλεί δελτίο τύπου προς όλους τους αρμόδιους φορείς, καθώς και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το οποίο θα αναφέρει το πρόβλημα, δίνοντας περιθώριο μιας εβδομάδας για την εξεύρεση λύσης.

Σε αντίθετη περίπτωση, η απόφαση του ΔΣ είναι να μην κινούνται τα οχήματα από διαδρομές όπου δεν υπάρχει εναέριο δίκτυο, μέχρι να βρεθεί λύση.

Δείτε το Δελτίο τύπου:

Μεταξύ των άλλων δράσεων συμφωνήθηκε να μπουν ανακοινώσεις σε όλα τα οχήματα, προς το επιβατικό κοινό, για ενημέρωση.

Εντύπωση όμως προκαλεί η στάση των ΟΑΣΑ και  ΟΣΥ, η οποίες δείχνουν να μην συμμερίζονται τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων, ως προς το ανεβασμένο κόστος λειτουργίας (λόγω χρήσης των ντηζελοκινητήρων). την φθορά των οχημάτων και την κακή εικόνα που δημιουργείται για τις συγκοινωνίες, καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση προς το επιβατικό κοινό, που αδίκως περιμένει στις στάσεις του Πολυτεχνείου.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER