Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτες ιδέες από τον ΟΑΣΘ: "Βάφτισαν" τους σεκιουριτάδες, "Ομάδα Υποστήριξης και Ελέγχου Επιβατών"

Όντως πρωτοπόρος ο ΟΑΣΘ, μετά τις εξαγγελίες για σεκιουριτάδες, ιδιωτικής εταιρείας, που αναλαμβάνουν τον έλεγχο εισιτηρίων και τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το θέμα, έκατσαν σκέφτηκαν και να η λύση, τους βάφτισαν "Ομάδα Υποστήριξης και Ελέγχου Επιβατών. 

Ωραίο κόλπο, αν πετύχει, να βαφτίσουμε και εμείς τους εθελοντές ελεγκτές έτσι

Δείτε την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:
Ο Ο.Α.Σ.Θ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης ότι από την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 θα εφαρμοστεί πιλοτικά και για διάστημα έξι (6) μηνών το πρόγραμμα «ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΒΑΤΩΝ».

Βάσει του προγράμματος, διμελείς ή τριμελείς ομάδες θα μετακινούνται με τα λεωφορεία του Οργανισμού προκειμένου να συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κυρίως των ατόμων που χρήζουν βοήθειας (ηλικιωμένους, εγκύους, Α.με.Α.), την ασφάλεια των επιβατών και την ενημέρωσή τους για οποιαδήποτε πληροφορία ή αίτημα προκύψει καθώς και την αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης πρωτοπορεί, για ακόμη μία φορά, κινούμενος πάντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Στόχος του Οργανισμού είναι η περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας μετακίνησης του επιβατικού κοινού, η βελτίωση του σχεδιασμού των δρομολογίων, η αύξηση των επενδύσεων του Οργανισμού προς όφελος του επιβατικού κοινού και η εφαρμογή νέων τεχνολογιών για την έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με τα δρομολόγια και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων, έχοντας το οικονομικότερο εισιτήριο Αστικών Συγκοινωνιών στην Ελλάδα. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER