Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Κρήτη: Δωρεάν ίντερνετ στη διαδρομή με το ΚΤΕΛ!

Μια πολύ σημαντική κίνηση έκανε το ΚΤΕΛ Κρήτης, το οποίο είναι το πρώτο που τοποθέτησε σε όλα τα λεωφορεία του δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες.

Η κίνηση αυτή έκανε εντύπωση σε έναν ταξιδιώτη, ο οποίος με επιστολή του στο cretalive.gr δίνει συγχαρητήρια στη διοίκηση για αυτή την πρωτοβουλία.

Διαβάστε την επιστολή του: 
«Μπήκα σήμερα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό στο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ για να επιστρέψω στο σπίτι μου. Το δρομολόγιο ήταν για τον Προφήτη Ηλία.

Στην προσπάθεια μου να πλοηγηθώ στο ίντερνετ μέσω του κινητού μου τηλεφώνου, διαπίστωσα την ύπαρξη ασύρματου wifi δωρεάν με τον αριθμό του έν λόγω λεωφορείου. Δεν το πίστευα!

Σταθερό σήμα υψηλής ταχύτητας σε όλη τη διαδρομή!

Ρώτησα τον οδηγό ενθουσιασμένος και μου είπε "Ναι, τώρα είμαστε το πρώτο ΚΤΕΛ στην Ελλάδα που όλα τα λεωφορεία μας διαθέτουν σε όλες τις διαδρομές δωρεάν ασύρματο ίντερνετ".

Αξίζει ένα μπράβο στους υπεύθυνους του ΚΤΕΛ Κρήτης μιας και είμαστε τουριστικός προορισμός και δίνεται η δυνατότητα στους ξένους επισκέπτες και γενικά σε όσους ταξιδεύουν, να σερφάρουν στο διαδίκτυο!». 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER