Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αλλαγές σε δρομολόγια και υπηρεσίες έρχονται από Δευτέρα 27 Ιουλίου

Αλλαγές έρχονται στα δρομολόγια του άξονα όπως μας ενημέρωσαν. Από την Δευτέρα 27 Ιουλίου και μέχρι τις 12 Σεπτέμβρηπρόκειται να ανασταλούν οι αμαξοστοιχίες 54/57 και 1510/1511.

Αυτό γίνεται λόγω και της έλλειψης που παρουσιάζεται σε Μηχανοδηγούς. Εμείς είμαστε
κάθετα αντίθετοι σε κάθε περικοπή δρομολογίων και ιδιαίτερα σε αυτό του 1510/1511, ένα τρένο που απευθύνεται κυρίως με το φθηνό του εισιτήριο στις κοινωνικά ασθενέστερες ομάδες. Εάν εντέλει καταργηθεί θα πρέπει εάν είναι αυτό εφικτό και νωρίτερα από τις 12 Σεπτέμβρη να επανέλθει.

Πιθανόν να μην είχαμε φτάσει αυτή την στιγμή εδώ, αν τους τελευταίους 8 μήνες είχαν προχωρήσει οι διαδικασίες που έχουν παγώσει. Και μιλάμε για την επιστροφή των μεταταγμένων, (τα 6-7 άτομα που επιθυμούν να επιστρέψουν θα καλύπταν το σημερινό κενό) για τις προσλήψεις, και για το γκρουπ που θα δημιουργούταν από τις εσωτερικές μετατάξεις και από εργαζομένους που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρων.

Οι αλλαγές αυτές θα επιφέρουν αλλαγές και στα κυκλώματα εργασίας για την ίδια περίοδο, καθώς εκτός από τα δρομολόγια που προαναφέραμε προγραμματίζεται και το εμπορικό να πηγαίνει από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο με Μηχανοδηγούς από το ΜΑΙ. Η Θεσσαλονίκη έχει δηλώσει αδυναμία να καλύψει κάποιες υπηρεσίες.
Μεταξύ των εδρών που εμπλέκονται δεν θα πρέπει να υπάρχουν μικροσκοπιμότητες μιας και όλοι έχουμε ανάγκες.

Προς το τέλος της περιόδου του καλοκαιριού και του ισχύοντος κυκλώματος θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση για τα νέα κυκλώματα από μηδενική βάση, με όλες τις έδρες που εμπλέκονται ώστε να γίνει ισομερώς η κατανομή του έργου.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER