Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Καλαμάτα: Η γραμμή 2 του Αστικού ΚΤΕΛ στο Νοσοκομείο

Μια απόφαση που εκκρεμεί εδώ και μήνες, από το Φεβρουάριο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Την τροποποίηση και την επέκταση της γραμμής 2 ως το Νοσοκομείο ενέκρινε χθες η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Καλαμάτας και την εισηγείται σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Καραγιάννης και ο αρμόδιος σύμβουλος για το κυκλοφοριακό Δημήτρης Δημόπουλος παρατήρησαν ότι «όταν εγκριθεί η επέκταση της αστικής συγκοινωνίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα είμαστε έτοιμοι να την εφαρμόσουμε».

Ο αντιπρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Χρήστος Μουστρούχος επεσήμανε πως «περιμένουμε την απόφαση της Περιφέρειας και θα ξεκινήσουμε με την επέκταση της γραμμής 2».

Η μετεπιβίβαση του κόσμου από τη γραμμή 1 της Παραλίας και τις άλλες γραμμές του Αστικού, θα γίνεται στο Σιδηροδρομικό Σταθμό για όσους θέλουν πηγαίνουν προς το Νοσοκομείο, και στο Δημαρχείο για όσους επιστρέφουν από το Νοσοκομείο.

Η επέκταση προβλέπει 4 νέες στάσεις: απέναντι από το ΤΕΙ, στον Αντικάλαμο, στον εθνικό δρόμο μπροστά στο Νοσοκομείο, και στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου.

Η αφετηρία και το τέλος της γραμμής παραμένουν όπως έχουν και σήμερα (στο Άσυλο και το ΤΕΙ) ενώ ίδια θα παραμείνει και η συχνότητα κυκλοφορίας των λεωφορείων, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Αστικού. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου