Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Έκπτωση Στο Διαγνωστικό Κέντρο Κοσμοϊατρική, για όλους τους συναδέλφους της Ο.ΣΥ. Α.Ε.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΠΩΣΗ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΟΣΥ ΑΕ.
ΑΠΟ 15%
 ΤΩΡΑ 3%  ΣΥΜΕΤΟΧΗ σε όλες τις εξετάσεις με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας ( π.χ. TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ από 10,5 ευρώ στα 1,25 ευρώ ), και 10 - 50 % έκπτωση σε εξετάσεις που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ.
ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΜΑΣΤΟΥ-ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΜΗΜΑ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΚΑΙ TRIPLEX ΑΓΓΕΙΩΝ

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

Με την πρώτη επίσκεψη επιδεικνύονταςτην υπηρεσιακή τους κάρτα εκδίδεται η κάρτα προνομίων και αποκτάτε :


     1.) Δωρεάν πρόσβαση στα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων που γίνονται στο εργαστήριο ,όπου και όποτε τα χρειαστείτε τόσο οι ίδιοι, όσο και οι προσωπικοί σας γιατροί με την έγκρισή σας. Εκτός αυτού αποκτάτε την δυνατότητα διαμόρφωσης και οι ίδιοι ενός προσωπικού ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου, με ασφαλή τρόπο αποθήκευσης και ελέγχου πρόσβασης, καταχωρώντας σε αυτόν οι ίδιοι τα ιατρικά δεδομένα που επιθυμείτε ( Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργό email ).
       2.) Ειδικές τιμές για τη μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα με κατάλληλο όχημα εξοπλισμένο με ράμπα για καρότσι και ειδικές τιμές για τη μεταφορά με ασθενοφόρο.
       3.) Δωρεάν κατ΄οίκον αιμοληψίες στις περιοχές Πατησίων, Αγ Ελευθέριο, Αγ. Νικόλαο, Κυψέλη, δεν χρεώνεστε τίποτα επιπλέον από τις εξετάσεις σας.
       4.) Προνομιακές τιμές σε υπηρεσίες κατ΄οίκων νοσηλείας με ΔΩΡΕΑΝ την πρώτη επίσκεψη για ένεση ή για τοποθέτηση καθετήρα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER