Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Κίνα: Δεν βρίσκεις ταξί; Κάλεσε ελικόπτερο!

Όσοι ζουν σε μεγάλες πόλεις διαμαρτύρονται για την κίνηση και για το γεγονός πως πρέπει να ξεκινούν αρκετά λεπτά νωρίτερα για να φτάσουν στον προορισμό τους έγκαιρα. Φανταστείτε λοιπόν να μένατε στο Πεκίνο, την τέταρτη σε πληθυσμό πόλη στον πλανήτη!

Μια εταιρία, ανέλαβε να κάνει μια προσπάθεια να ελαφρύνει την κατάσταση, πραγματοποιώντας μίνι διαδρομές σε συγκεκριμένους κομβικούς προορισμούς, με σκοπό να εξυπηρετήσει ανθρώπους που, πρωτίστως, διαθέτουν λεφτά γι' αυτό και δευτερευόντως, δεν αντέχουν να στοιβάζονται σαν σαρδέλες στα τρένα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η εταιρία Reignwood Star δέχτηκε πάνω από 10.000 αιτήσεις για τις πρώτες τις πτήσεις, σε δοκιμαστικό επίπεδο. Μόνο 100 άτομα βέβαια, κατάφεραν να πάρουν μια θέση στα μικρά ελικόπτερα που έκαναν τη δοκιμαστική διαδρομή Πεκίνο - Τιανζίν για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500 ευρώ.

Οι τιμές αναμένεται να πέσουν, φυσικά, αφού θα υπάρξει πολύ περισσότερη κίνηση και οι διαδρομές θα είναι κατά τι μικρότερες. Πάντως μετά από αυτή την κίνηση, το Πεκίνο, αναμένεται να γίνει η Νο1 πόλη στον κόσμο, σε συχνότητα μικρών πτήσεων. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER