Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ξάνθη: Λιθοβόλησαν οδηγό ταξί με σκοπό να τον ληστέψουν

Στιγμές τρόμου έζησε το απόγευμα της Παρασκευής (8/5/2015) ένας οδηγός ταξί στο Δροσερό Ξάνθης που δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα που επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Είναι ένα ακόμα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα με αντίστοιχες επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στον οικισμό των Ρομά.

Ο οδηγός λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής (8/5) μετέφερε εντός του οικισμού, στο νοτιοανατολικό τμήμα αυτού, μια πελάτισσα. Η γυναίκα ζήτησε από τον οδηγό ταξί να μεταβεί στην οικισμό, υποδεικνύοντας τη διαδρομή της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Κομοτηνής,

Φτάνοντας στον προορισμό, κοντά στα πρώτα σπίτια του οικισμού, η πελάτισσα ζήτησε από τον οδηγό να περιμένει ώστε να το φέρει χρήματα για το αντίτιμο της διαδρομής. Μέσα σε λίγα λεπτά αντί για την πελάτισσα εμφανίστηκαν 4 άτομα τα οποία άρχισαν να πετούν πέτρες προς την πλευρά του οδηγού, φωνάζοντας και τρομοκρατώντας τον.

Ο οδηγός αντέδρασε ακαριαία και κατάφερε να ξεφύγει, ωστόσο ήταν ήδη αργά για το όχημά του το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο παρμπρίζ, το οποίο έσπασε, όσο και στις λαμαρίνες.

Οι οδηγοί μετά και τη νέα επίθεση όπως είναι φυσικό αισθάνονται έντονη ανασφάλεια και αβοήθητοι, νιώθοντας φόβο για τη σωματική τους ακεραιότητα, πρωτίστως, και ζητούν την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου