Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΣΤΑΣΥ: Η ομάδα ποδοσφαίρου των εργαζομένων «έπαιξε μπάλα» για την «Κιβωτό του Κόσμου»

1. Η ομάδα ποδοσφαίρου των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Μ. Δευτέρα ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες και των βετεράνων του Ολυμπιακού με σκοπό την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου».

2. Η ομάδα ποδοσφαίρου των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες με τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Οι κερκίδες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης πλημμύρισαν από τις οικογένειες των εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες και όχι μόνο. 

Οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι φίλοι του ποδοσφαίρου, ενίσχυσαν την προσπάθεια της ομάδας των Σταθερών Συγκοινωνιών, θαύμασαν τους βετεράνους αστέρες του Ολυμπιακού και πάνω απ’ όλα βοήθησαν εμπράκτως το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», που μεριμνά για τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη. 

Τους σκοπούς του ιδρύματος υποστήριξαν και τα σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. προσφέροντας οικονομική ενίσχυση.

3. Η ομάδα ποδοσφαίρου των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και πλήθος κόσμου ενίσχυσαν το έργο της Κιβωτού.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 90 ποδοσφαιρικά λεπτά με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ. οι βετεράνοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με σκορ 6-1, όμως το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους πάντες χαμογελαστούς και ικανοποιημένους, καθώς ο ιερός σκοπός της ενίσχυσης της «Κιβωτού του Κόσμου είχε επιτευχθεί. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER