Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΟΑΣΘ: Δωρεάν Μετακίνηση Συμμετεχόντων Δρομέων στο 10o Διεθνή Μαραθώνιο

Ο Ο.Α.Σ.Θ. επιθυμώντας να σταθεί αρωγός στη διοργάνωση της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ο Μέγας Αλέξανδρος», με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, ενέκρινε τη δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων δρομέων που θα φέρουν μαζί τους το bibnumber, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, από οποιαδήποτε περιοχή προς τον τόπο των εκκινήσεων, ήτοι προς το Εμπορικό Κέντρο ONESALONICA, πρώην CITYGATE (δυτική είσοδος πόλης) και το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, από την 7η πρωινή έως και την 12ημεσημβρινή.

Επίσης, οι ξένοι συμμετέχοντες δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν από την Παρασκευή 3 Απριλίου έως και την Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 με τα λεωφορεία του Οργανισμού, εφόσον φέρουν μαζί τους και επιδεικνύουν το bibnumber της διοργάνωσης.

Ζητούμε την κατανόηση του επιβατικού κοινού, διότι κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου και των παράλληλων δρόμων 5 και 10 χλμ., θα διενεργηθούν εκτεταμένες εκτροπές λεωφορειακών γραμμών κατά τα μήκος των διαδρομών αυτών, σύμφωνα με τις εντολές του προσωπικού της Τροχαίας. 

Πληροφορίες για την εξέλιξη των εκτροπών θα δίδονται από το πληροφοριακό κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στο πενταψήφιο 11085. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου