Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Παρίσι: Ρατσιστικό επεισόδιο στο μετρό με οπαδούς της Τσέλσι

Σάλο και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ρατσιστικό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης από οπαδούς της Τσέλσι στο Παρίσι, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας τους με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.

Το βράδυ της Τρίτης, οπαδοί της Τσέλσι φαίνεται να εμποδίζουν με τη βία έναν μαύρο άνδρα να επιβιβαστεί στο μετρό, σπρώχνοντάς τον έξω από το βαγόνι. 

Στη συνέχεια, αφού έχουν πετάξει έξω τον μαύρο επιβάτη, ακούγονται να φωνάζουν "Είμαστε ρατσιστές, είμαστε ρατσιστές, και αυτός είναι ο τρόπος που μας αρέσει"...
Η διοίκηση της Τσέλσι με ανακοίνωσή της καταδίκασε έντονα το ρατσιστικό επεισόδιο και δεσμεύτηκε ότι θα ερευνήσει το περιστατικό.

«Τέτοια συμπεριφορά είναι απεχθής και δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή την κοινωνία. Θα στηρίξουμε κάθε ποινική ενέργεια σε βάρος όσων εμπλέκονται», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «μπλε» και προαναγγέλλονται «καμπάνες» από τη διοίκηση εφόσον αποδειχθεί ότι κάποιος από τους εμπλεκόμενους έχει κάρτα διαρκείας ή είναι μέλος του συλλόγου. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER