Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Στρατούλης: Να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι του τμήματος κλιναμαξών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Με εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής αγώνα των απολυμένων εργαζομένων στο τμήμα κλιναμαξών-κλινοθεσίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συναντήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος ΕΕΚΕ Εργασίας Δημήτρης Στρατούλης.

Ο Δ. Στρατούλης επιβεβαίωσε στο συντονιστικό των απολυμένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την πάγια και σταθερή θέση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή έχει καταγραφεί με ερωτήσεις του που έχουν κατατεθεί επανειλημμένα στη Βουλή, για επαναλειτουργία του τμήματος κλιναμαξών-κλινοθεσίων. 

Επίσης, για την επαναπρόσληψη με επιπλέον μοριόδοτηση μέσω ΑΣΕΠ όλων των απολυμένων, που εργάζονταν σε αυτό το τμήμα, αφού πρόκειται για έμπειρο και έτοιμο προσωπικό για την πλήρωση θέσεων, όπου έχει ανάγκη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τις αποδοχές που προβλέπονται από τις ισχύουσες συλλογικές συμβάσεις εργασίας, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανακτήσουν την εργασία τους και να μπορέσουν να κατοχυρώσουν τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα. 

Το αίτημά τους είναι δίκαιο και με ελάχιστο κόστος για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ γιατί από τους 52 απολυμένους τον Φεβρουάριο του 2011 έχουν μείνει ελάχιστοι, καθώς οι περισσότεροι είτε έχουν συνταξιοδοτηθεί είτε βρήκαν αλλού εργασία. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER