Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Θα λυθεί το πρόβλημα με το Μετρό - Ταχύτεροι ρυθμοί για το έργο

Η δήλωση έγινε με την ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Βαρβάρας, η οποία έχει οριστεί προστάτιδα του Μετρό

Τη διαβεβαίωση ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την οριακή προθεσμία για το Μετρό Θεσσαλονίκης, έδωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος.

"Παραλάβαμε πριν δυόμισι χρόνια ένα έργο πολύπαθο το οποίο ήταν σταματημένο. Όπως όλοι βλέπουμε σήμερα, είναι ένα έργο το οποίο εκτελείται, βέβαια όχι με τις ταχύτητες τις οποίες θα επιθυμούσαμε εμείς και κυρίως οι Θεσσαλονικείς. Λύνουμε τα προβλήματα συνεχώς, θα λύσουμε και το πρόβλημα το οποίο έχει προκύψει με την οριακή προθεσμία", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Σιμόπουλος και πρόσθεσε:

"Δε συμφέρει, όχι μόνο την πόλη, όχι μόνο την πολιτεία, αλλά και την ανάδοχο κοινοπραξία να σταματήσει το έργο. Πιστεύουμε απόλυτα ότι είναι ένα έργο το οποίο θα συνεχίσει να εκτελείται και βέβαια με ταχύτερους ρυθμούς".

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Χρήστος Τσίτουρας δήλωσε ότι "θέλουμε να συνεχιστεί το έργο τηρώντας υποχρεωτικά τη νομιμότητα".

Ο γ.γ. Δημοσίων Έργων επισκέφθηκε τον σταθμό του Μετρό στο νέο σιδηροδρομικό σταθμό, ο οποίος άνοιξε για να ξεναγηθεί το κοινό και ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε τελετή με την ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Βαρβάρας, η οποία έχει οριστεί προστάτιδα του Μετρό.

Σήμερα θα είναι ανοιχτός για τους πολίτες ο σταθμός του Μετρό στο Συντριβάνι (2μ.μ.-5μ.μ.) και την Κυριακή ο σταθμός Ανάληψη (11π.μ.-2μ.μ.). 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER