Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Οι Γερμανοί έρχονται και για τα ταξί!

Έντονος προβληματισμός και αναστάτωση επικρατεί στον κλάδο των ιδιοκτητών ταξί στο Ηράκλειο, με αφορμή την πιθανή έλευση γερμανικής εταιρίας που σκοπεύει να επενδύσει στην πόλη.

Η είδηση ότι εταιρία γερμανικών συμφερόντων ετοιμάζεται να έρθει στο Ηράκλειο για να βάλει δικά της ταξί, έχει προκαλέσει πανικό με το Σωματείο να κοιτάζει κάθε πιθανή λύση για να αποτρέψει την είσοδο των γερμανικών συμφερόντων στην πόλη.

Το Σωματείο βέβαια εμφανίζεται αρκετά καθησυχαστικό σε σχέση με την έκβαση της υπόθεσης, ενώ ο πρόεδρος του Στέφανος Σμυρνιωτάκης υποστηρίζει πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρει τελικά να έρθει και να δραστηριοποιηθεί στην πόλη.

Εντελώς καταστροφικό για τον κλάδο των ιδιοκτητών ταξί θα είναι στο μεταξύ, ένα σενάριο το οποίο θέλει εταιρία γερμανικών συμφερόντων να έρχεται στο Ηράκλειο.

Εφόσον το σενάριο τελικά δεν σκοντάψει πουθενά και η εταιρία καταφέρει να ξεπεράσει όλους τους σκοπέλους που δεν της επιτρέπουν τη δραστηριοποίηση της, τότε αυτό θα σημάνει την ολοκληρωτική καταστροφή του κλάδου.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου