Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Λύση στο ζήτημα των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ ζητά η ΟΕΕΘ

Οριστική λύση στα προβλήματα του ΟΑΣΘ ζητά με επιστολή προς τον υφυπουργό Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλο η ΟΕΕΘ.

Σε εκκρεμότητα παραμένει το ζήτημα της αύξησης των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ, καθώς το υπουργείο Μεταφορών ακόμα δεν έχει λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τον καθορισμό της τιμολογιακής πολιτικής για τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης.

Παράλληλα, στον αέρα παραμένει το θέμα της καταβολής των επιδικασθέντων οφειλών με βάση διαιτητικές αποφάσεις καθώς και λοιπών συμβατικών υποχρεώσεων που έχουν οδηγήσει τον φορέα στα όρια της επιβίωσης. Ο ΟΑΣΘ απέστειλε για τα δυο αυτά εκκρεμή ζητήματα σχετικό έγγραφο στους φορείς της πόλης, με το οποίο τους ενημέρωνε αναλυτικά για τις εξελίξεις.

Οριστική λύση στα προβλήματα του ΟΑΣΘ ζητά με επιστολή προς τον υφυπουργό Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλο, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιωάννη Μανδρίνος, κάνει λόγο για «μια σειρά από γραφειοκρατικές διαδικασίες και αναστολής λήψεως οριστικών αποφάσεων εκ μέρους του Υπουργείου».

Η ΟΕΕΘ ζητά από το υπουργείο «μέσα στα πλαίσια βεβαίως της εξασφάλισης φθηνών εισιτηρίων αλλά και της εύρυθμης οικονομικής λειτουργίας του Οργανισμού, να δοθεί οριστική λύση στις εκκρεμότητες, διότι το όλο θέμα παρουσιάζει μεγάλες καθυστερήσεις». Προτείνει μάλιστα η επιτροπή που έχει συσταθεί προς τον σκοπό αυτό να λειτουργήσει άμεσα και χωρίς χρονοτριβές.

«Θέλουμε να πιστεύουμε, με την αποφασιστικότητα που πάντα σας διακρίνει, ότι θα δώσετε οριστική λύση στα προβλήματα που εκκρεμούν και η επίλυσή τους καθίσταται αναγκαία» καταλήγει ο κ. Μανδρίνος.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου