Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Μπήκε στο λεωφορείο της γραμμής, γδύθηκε και έκανε pole dancing

Μέρα μεσημέρι σε λεωφορείο της γραμμής 352 που έκανε τη διαδρομή Marrickville - Bondi, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μια κοπέλα αποφασίζει να δώσει ενδιαφέρον σε μια κατά τα άλλα βαρετή διαδρομή.

Κάθεται αρχικά στη θέση της μαζί με μια φίλη της και στη συνέχεια σηκώνεται, βγάζει τα ρούχα της και αρχίζει να επιδίδεται σε pole dancing. Για μερικά λεπτά το λεωφορείο θυμίζει στριπ κλαμπ, με άλλους να κοιτούν αποσβολωμένοι την καλλίπυγο κοπέλα και άλλους να εκφράζουν στον οδηγό την ενόχλησή τους.

Και επειδή τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν προσφέρεται δωρεάν, μόλις ολοκλήρωσε το σόου της, ζήτησε από τους επιβάτες να της δώσουν ότι έχουν ευχαρίστηση, σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού 7 News.

Στη συνέχεια η σέξι χορεύτρια και η φίλη της αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο και εξαφανίστηκαν. Το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε, όπως ήταν φυσικό, viral.


Ο υπουργός μεταφορών της Νέας Νότιας Ουαλίας, Andrew Constance χαρακτήρισε προσβλητική τη συμπεριφορά της κοπέλας μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο 7 News.

«Ο κόσμος θα πρέπει να επιβιβάζεται, να φέρεται κόσμια και να αποβιβάζεται όταν φτάνει στον προορισμό του», είπε χαρακτηριστικά.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να επικρίνουν την κοπέλα για την πράξη της, τονίζοντας πως στα λεωφορεία επιβιβάζονται και παιδιά.

«Σεβασμός στους ανθρώπους και στα παιδιά που χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες», έγραψε κάποιος. «Πόσο ανόητη ενέργεια. Ντροπή σου. Είσαι αισχρή», σημείωσε κάποιος άλλος χρήστης.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που έχουν αντίθετη άποψη, τονίζοντας πως αυτό που έκανε η κοπέλα ήταν άκρως απολαυστικό.

«Γιατί να μη συμβεί και σε μένα κάτι τέτοιο στη βαρετή διαδρομή που κάνω με το λεωφορείο;», αναρωτήθηκε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος τόνισε πως μετά από αυτό το περιστατικό θα χρησιμοποιεί πιο συχνά τα δημόσια μέσα μεταφοράς. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου