Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Τα νέα Τραμ της Αθήνας είναι εδώ...Έφτασαν σήμερα νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά οι πρώτοι συρμοί Τραμ νέας γενιάς που θα εμπλουτίσουν στο στόλο του δικτύου της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης ήταν στο σημείο στελέχη της ΣΤΑΣΥ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συρμοι είναι χωρισμένοι σε δύο τμήματα με τον πρώτο να φορτωνεται σε δύο νταλίκες και από το Ικόνιο να μεταφέρεται στο Αμαξοστάσιο του Ελληνικού. Ο δεύτερος συρμός αναμένεται να μεταφερθεί αύριο.
Εκεί περίπου κατά τη μία και μισή το μεσημέρι ξεκίνησε η διαδικασία εκφόρτωσης η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί νωρίς το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα ενδέχεται να βρεθεί στο Αμαξοστάσιο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής για να επιθεωρήσει τους δύο νέους αυτούς συρμούς Τραμ.
Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς από την εκφόρτωση τους στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους στους δρόμους της Αθήνας με τελική κατεύθυνση το Αμαξοστάσιο του Ελληνικού.

Το ypodomes.com πρώτο τη Δευτέρα είχε εξασφαλίσει φωτογραφίες της φόρτωσης των νέων Τραμ από τη Βαρκελώνη με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά.


Τα νέα Τραμ της Αθήνας έχουν κάτι από τη γαλλική φινέτσα μιας και φέρουν την υπογραφή της γαλλικής Alstom, της μεγαλύτερης κατασκευάστριας εταιρείας μέσων σταθερής τροχιάς στην Ευρώπη.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου