Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΟΑΣΘ: Τροποποιήσεις διαδρομών λεωφ. γραμμών, λόγω πλήρη αποκλεισμού της Λ. Στρατού, για ανακατασκευή οδοστρώματος

Ο Ο.Α.Σ.Θ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι την Κυριακή 5η Ιουλίου 2020 (06:00 ως τις 18:00) θα υπάρξει πλήρης αποκλεισμός της Λ. Στρατού, από Καυταντζόγλου ώς Αγ. Τριάδος, λόγω έργων ανακατασκευής οδοστρώματος από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αναμένεται να προκληθούν στη διεξαγωγή της αστικής συγκοινωνίας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, θα απαιτηθεί η εκτροπή διαδρομής πολλών και σημαντικών λεωφορειακών γραμμών με αποτέλεσμα την πρόκληση καθυστερήσεων. 

Ωστόσο, επειδή οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος είναι απαραίτητες για την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας της Λ. Στρατού ο ΟΑΣΘ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού εφαρμόζοντας τις παρακάτω τροποποιήσεις στις λεωφορειακές γραμμές:
  • Οι γραμμές Νο 10, 11, 31 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Λεωφ. Στρατού - Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα - Καυταντζόγλου - Κ. Καραμανλή.
  • Η γραμμή Νο 7 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή: Εγνατία - Κ. Καραμανλή - Μ. Μπότσαρη - Δελφών.
  • Οι γραμμές Νο 33 και 39 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Λεωφ. Στρατού - Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα - Καυταντζόγλου - Κ. Καραμανλή - Μ. Μπότσαρη - Δελφών.
  • Οι γραμμές Νο 10, 11, 58 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Αλ. Παπαναστασίου - Κ. Καραμανλή - Καυταντζόγλου - Λεωφ. Στρατού.
  • Η γραμμή Νο 31 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή: Κ. Καραμανλή - Καυταντζόγλου - Λεωφ. Στρατού.
  • Η γραμμή Νο 7 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή:Σόλωνος - Μ. Μπότσαρη - Κ. Καραμανλή - Καυταντζόγλου - Λεωφ. Στρατού. 
ΠΗΓΗ: oasth.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου