Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ολυμπία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα, στους κόμβους Επιδαύρου, Ξυλοκάστρου και Καλαβρύτων

Από σήμερα, εφαρμόζονται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κόμβους Επιδαύρου, Ξυλοκάστρου και Καλαβρύτων, οι οποίες είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών.

1. Ολιγόωρος Νυχτερινός Αποκλεισμός Κυκλοφορίας στον κόμβο Επιδαύρου (Χ.Θ. 76,4) 
Οι εργασίες για το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων της Ολυμπίας Οδού συνεχίζονται με την ανέγερση μεταλλικών προβόλων στον κόμβο Επιδαύρου (Χ.Θ. 76,4) τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα από 22:00 έως τις 06:00 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Στο διάστημα αυτό θα είναι κλειστές η έξοδος από Πάτρα και η είσοδος προς Αθήνα και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, του τοπικού δικτύου της περιοχής και των Κόμβων Λουτρακίου (Χ.Θ. 75,6) και Αρχαίας Κορίνθου (86,0). 

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατ’ αναλογία την επόμενη μέρα.

2. Προσωρινός Αποκλεισμός της εισόδου προς Πάτρα του κόμβου Ξυλοκάστρου 
Για την εκτέλεση εργασιών γεωτεχνικών διερευνήσεων στον κόμβο Ξυλοκάστρου (Χ.Θ. 119,5) από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος), θα εφαρμοστεί ολιγόωρος αποκλεισμός της εισόδου προς Πάτρα από τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου 2019 μέχρι τις 19:00 το βράδυ της Τρίτης 19 Νοεμβρίου 2019.

Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τους κοντινούς κόμβους Κιάτου και Δερβενίου και της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

3. Ολιγοήμερος Αποκλεισμός της εισόδου προς Πάτρα του κόμβου Καλαβρύτων 
Προκειμένου να εξασφαλιστεί ο απαραίτητος χώρος για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών και εργασιών οδοστρωσίας στην περιοχή του κόμβου Καλαβρύτων (Χ.Θ. 156,8), από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 06:00 έως την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, θα αποκλειστεί η είσοδος του κόμβου προς Πάτρα.

Η κυκλοφορία για το διάστημα αυτό θα εξυπηρετείται μέσω της Π.Ε.Ο. Κορίνθου - Πατρών, του τοπικού δικτύου της περιοχής και του κόμβου Ανατολικού Αιγίου (Χ.Θ. 170,3).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου