Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Μια μέλισσα προκάλεσε το ατύχημα στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης!

Το γύρο του διαδικτύου έκανε την Τρίτη η είδηση του ατυχήματος λεωφορείου των ΚΤΕΛ έξω από τη Θεσσαλονίκη, στην Εθνικό Οδό Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης.

Το λεωφορείο βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε μάντρα στην άκρη του δρόμου. Ευτυχώς κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την πρόσκρουση. Ωστόσο, 12 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματίες.

Μέλισσα η αιτία του ατυχήματος του λεωφορείου των ΚΤΕΛΣύμφωνα με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανο Τσόλη, η αιτία που προκάλεσε το ατύχημα με το λεωφορεία ήταν μια μικρή μέλισσα. Ο κύριος Τσόλης μίλησε στο τοπικό μέσο voria.gr, αφού επισκέφτηκε τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

Εκεί συνομίλησε με τον οδηγό του λεωφορείου ΚΤΕΛ, ο οποίος του είπε για την μέλισσα. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, βγαίνοντας από το φανάρι του Αγίου Αθανασίου στην περιοχή, εμφανίστηκε η μέλισσα που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και τελικά να προσκρούσει στο τοιχίο.

«Ευτυχώς την ώρα εκείνη, στο αντίθετο ρεύμα είχε ανάψει κόκκινο. Αυτό μας έσωσε από τα χειρότερα» σημειώνει ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ για το χθεσινό ατύχημα του λεωφορείου. Σε κάθε περίπτωση οι έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος συνεχίζονται και από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο κ. Τσόλης επιβάτης του ΚΤΕΛ φέρεται να είδε τον οδηγό σκυμμένο πάνω από το τιμόνι, σαν να έχει χάσει τις αισθήσεις του.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου