Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Στ. Παππάς: Δεν έχει δικαίωμα η ΝΔ να διαστρεβλώνει τα όσα έχουν γίνει στον ΟΑΣΘ

Σκληρή κριτική στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, με αφορμή τα όσα είπε για τα οικονομικά του ΟΑΣΘ στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, άσκησε ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού, Στέλιος Παππάς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» ο Στέλιος Παππάς χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή «αδιάβαστο» ενώ παράλληλα σημείωσε ότι «τους είχαμε ενημερώσει και αντί να δουν τα ντοκουμέντα που τους είχαμε κοινοποιήσει λένε άλλα».

«Τον Ιούλιο του 2018 είχαμε στο δρόμο 331 λεωφορεία με προγραμματισμό 421. Τον Αύγουστο 441 και τον Σεπτέμβριο είχαμε 401. Είχαμε φτάσει σε σημείο να έχουμε έτοιμα λεωφορεία στα αμαξοστάσια και να μην έχουμε οδηγούς για αυτό κάναμε αίτημα για έκτακτη πρόσληψη οδηγών. 

Μετά τις ευρωεκλογές εντάθηκε ένα φαινόμενο, σαμποτάζ. Για αυτό και κάναμε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης με διατυπώσεις των αρμοδίων διευθυντών. Πρέπει να ξέρουν ότι κάποιοι που ήθελαν να έρθει η σημερινή κυβέρνηση υπονομεύαν όλο το έργο» τόνισε ο κ. Παππάς.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Οργανισμού ανέφερε επίσης ότι «παραδώσαμε στη νέα διοίκηση φάκελο ολόκληρο για το πώς παραλάβαμε τα λεωφορεία και πως τα ανατάξαμε και αναλυτική ενημέρωση στον νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο. Δεν έχουν δικαίωμα να διαστρεβλώνουν τα πράγματα».

Ο Στέλιος Παππάς εξέφρασε ακόμη την ανησυχία του για υπονόμευση εκ μέρους της νέας διοίκησης του ΟΑΣΘ του δημοσίου χαρακτήρα του οργανισμού π.χ. με ενδεχόμενη κατάργηση της ελεύθερης μετακίνησης των ανέργων. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου