Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Απαράδεκτες εικόνες “σαρδελοποίησης” στα ΚΤΕΛ Χανίων - Γέλαγαν οι τουρίστες με τους ταλαίπωρους επιβάτες

Τριτοκοσμικές σκηνές με τους υπεράριθμους επιβάτες να είναι όρθιοι, στριμωγμένοι “σαν σαρδέλες”, διαδραματίστηκαν την Τετάρτη σε δρομολόγιο των ΚΤΕΛ Χανίων.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει αναγνώστης του zarpanews.gr τα λεωφορεία δεν έφταναν για τους επιβάτες που είχαν αγοράσει εισιτήριο για το απογευματινό δρομολόγιο των 18:30 Χανιά - Σφακιά.

Έτσι ο οδηγός, υπό την πίεση του κόσμου που ήθελε να προλάβει να πάει στο λιμάνι στο αεροδρόμιο η στις δουλειές του, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr έβαλε περίπου 20 άτομα όρθιους για ένα ταξίδι περίπου δύο ωρών.

Κι αυτό γιατί όσοι δεν χωρούσαν ούτε όρθιοι, θα έπρεπε να περιμένουν άλλο λεωφορείο να έρθει από τα ΚΤΕΛ Χανίων με δίωρη καθυστέρηση.

Οι τουρίστες στις θέσεις τους, βλέποντας αυτή την εικόνα και τη φοβερή ταλαιπωρία των επιβατών, γελούσαν ενώ σχολίαζαν ακατάπαυστα μεταξύ τους, για άλλη μια φορά τις ελλείψεις σε υποδομές και υπηρεσίες, αλλά κυρίως τις παραλείψεις κάποιων, που δυστυχώς με τη στάση τους δυσφημίζουν επανειλημμένα τα Χανιά.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου