Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Φαληρικό Δέλτα την Παρασκευή 31 Μαΐου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, αλλά και το Σάββατο 1 Ιουνίου στο οδικό δίκτυο των δήμων Πειραιά και Μοσχάτου - Ταύρου, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα είναι οι εξής:
Α. Την 31/5/2019, κατά τις ώρες 16:00 έως 22:00, ως εξής:
• Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της συμβολής με τη οδό Καραολή

Δημητρίου και για μήκος 100,00μ., από 16:00 ώρα της 31/5/2019 έως 20:00 ώρα της επομένης 1/6/2019.

• Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λ. Ποσειδώνος (κλάδος εισόδου από Πειραιά), ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, 100,00 μ. πριν από το σημείο έναρξης του υπό παράδοση νέου τμήματος της Νέας Λ. Ποσειδώνος.

• Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λ. Ποσειδώνος (κλάδος εισόδου από Λ. Κηφισού), ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, 100,00 μ. πριν από τη συμβολή µε την νέα παραλιακή.

Β. Την 31/5/2019, κατά τις ώρες 22:00 έως 08:00 της επομένης (01-06-2019):
• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Νέας Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Κων/πόλεως έως το ύψος του Κ.Π.Ι.Σ.Ν.  

Η απόδοση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα διεξαχθεί σταδιακά και ανά λωρίδα κυκλοφορίας κατά το χρονικό διάστημα από την 08.00΄ ώρα της 1/6/2019 έως την 22.00΄ ώρα της ιδίας, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Καραολή Δημητρίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του κλάδου εισόδου της Καραολή Δημητρίου προς Εθν. Μακαρίου. 

–Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Καραολή Δημητρίου - δεξιά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου - αριστερά Εθν. Μακαρίου - Λ. Ποσειδώνος - παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα).

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Λ. Κηφισού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το ύψος της εξόδου προς Σ.Ε.Φ. 

–Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Λ.Κηφισού - δεξιά κλάδος εξόδου προς Σ.ΕΙ.Φ. - κυκλικός κόμβος Λίμνης Σ.Ε.Φ. - έξοδος Εθν. Μακαρίου - δεξιά Εθν. Μακαρίου - Λ. Ποσειδώνος - παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα).

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Ομ. Σκυλίτση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του αριστερού κλάδου εξόδου της προς Εθν. Μακαρίου. 

–Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Ομ. Σκυλίτση - αριστερά κλάδος εξόδου προς Εθν. Μακαρίου και εν συνεχεία:

α) προς Λαμία: αριστερά Καραολή Δημητρίου - δεξιά Πειραιώς - αριστερά παράδρομος Λ. Κηφισού - Λ. Κηφισού

β) προς Γλυφάδα: ευθεία έξοδος Εθν. Μακαρίου - Λ. Ποσειδώνος - παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα)

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί της Τζαβέλα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του δεξιού κλάδου εξόδου της προς Εθν. Μακαρίου. 

–Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Τζαβέλα και εν συνεχεία:
α) προς Λαμία: αριστερά Καραολή Δημητρίου - δεξιά Πειραιώς - αριστερά παράδρομος Λ. Κηφισού - Λ. Κηφισού

β) προς Γλυφάδα: ευθεία έξοδος Εθν. Μακαρίου - Λ. Ποσειδώνος - παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα)

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας επί του Κυκλικού κόμβου Λίμνης Σ.Ε.Φ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος του κλάδου εξόδου της προς Γλυφάδα. 

–Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: κυκλικός κόμβος Λίμνης Σ.ΕΙ.Φ. -έξοδος Εθν. Μακαρίου - δεξιά Εθν. Μακαρίου - Λ. Ποσειδώνος - παλαιά Παραλιακή (προς Γλυφάδα/Καλλιθέα).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου