Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Φάρσα για βόμβα στο ΚΤΕΛ Μαγνησίας: Δεν πήρε ο φαντάρος τηλέφωνο, αλλά φίλοι του

Τα πάνω - κάτω ήρθαν στην υπόθεση με τη φάρσα για εκρηκτικό μηχανισμό σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας, για την οποία είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 18χρονος από το Βόλο, ο οποίος επρόκειτο να παρουσιαστεί σε στρατιωτική μονάδα στον Έβρο για να υπηρετήσει τη θητεία του.

Η προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου αποκάλυψε ότι δεν ήταν αυτός ο φαρσέρ που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση από καρτοκινητό που βρίσκεται στο χώρο του ΚΤΕΛ, αλλά δύο... φίλοι του που θέλησαν για αστείο να τον κρατήσουν λίγο περισσότερο κοντά τους! 

Οι δύο δράστες ηλικίας 18 και 19 χρόνων εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για άσκοπη κινητοποίησης αρχής και τους όρισε ρητή δικάσιμο.

Ο 18χρονος, που είχε συλληφθεί μόλις το λεωφορείο έφτασε στο Σταθμό του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν είχε συμμετοχή στη φάρσα. 

Ο νεαρός είχε θεωρηθεί ύποπτος επειδή καθυστέρησε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, το οποίο πρόλαβε όταν ακινητοποιήθηκε στο ύψος του Βελεστίνου για να γίνει έλεγχος από εξουδετερωτές της ΕΛ.ΑΣ. με εκπαιδευμένο σκύλο. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου