Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Νέα Οδός: Παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο τμήμα Σχηματάρι - Θήβα

Η Νέα Οδός ανακοίνωσε την παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που βρίσκονται σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής νέας Άνω Διάβασης του εν λόγω κόμβου, έως την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω ρυθμίσεων ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Τοπικός αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ύψος κόμβου καθ όλο το 24ωρο.
  • Μόνιμος αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του Α/Κ Ριτσώνας στον αυτοκινητόδρομο και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εκτρέπονται στον αριστερό παράπλευρο και θα οδηγούνται στον Ημικόμβο Σχηματαρίου (Τανάγρας), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, οι οδηγοί με αφετηρία την Ριτσώνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα εκτρέπονται στον δεξιό παράπλευρο και θα οδηγούνται στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνεται πως η εν λόγω κίνηση μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Θήβας γίνεται χωρίς την πληρωμή πλευρικών διοδίων.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωση των διερχόμενων οχημάτων.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου