Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΟΑΣΘ: Ποιοι δικαιούνται μετακινήσεις με μειωμένο εισιτήριο μέχρι τις 30 Ιουνίου

Με μειωμένο κόμιστρο μπορούν να μετακινούνται με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019 συνολικά 2.876 σπουδαστές Δ.Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης , ύστερα από τη σχετική σύμβαση που υπεγράφη φέτος μεταξύ του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Η εν λόγω συμφωνία αφορά συγκεκριμένα στα Δ.Ι.Ε.Κ. Επανωμής, Ευόσμου, Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Κουφαλίων, Λαγκαδά, Μοναστηρίου, Νεάπολης, Πυλαίας-Χορτιάτη, Σίνδου και Τριανδρίας.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων: 
"Με στόχο την υποστήριξη της επαγγελματικής εκπαίδευσης, υπεγράφη και φέτος η Σύμβαση μεταξύ του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. 

Η συμφωνία αφορά συγκεκριμένα στα Δ.Ι.Ε.Κ. Επανωμής, Ευόσμου, Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Κουφαλίων, Λαγκαδά, Μοναστηρίου, Νεάπολης, Πυλαίας-Χορτιάτη, Σίνδου και Τριανδρίας.

Η σχετική έγκριση διασφαλίζει έως τις 30 Ιουνίου 2019 το δικαίωμα μετακίνησης για 2.876 σπουδαστές Δ.Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης με μειωμένο εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας ΟΑΣΘ με τη χρήση "Δελτίου Ειδικού Εισιτήριου Σπουδαστών Δημοσίων Ι.Ε.Κ."

Οι σπουδαστές των Δημόσιων Ι.Ε.Κ. θα απευθυνθούν στις γραμματείες των σχολών για να ενημερωθούν για τη διαδικασία έκδοσης των Δελτίων. Δικαιούχοι είναι σπουδαστές Δ.Ι.Ε.Κ. ηλικίας έως 22 ετών οι οποίοι οφείλουν να επιδεικνύουν σε κάθε έλεγχο κομίστρου, πέραν του σπουδαστικού Δελτίου, και την Αστυνομική Ταυτότητά τους". 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου