Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Χωρίς λεωφορείο «έμεινε» η γραμμή 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας στην Ηλιούπολη - Τι απαντούν οι αρμόδιοι

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στους κατοίκους της Ηλιούπολης το γεγονός ότι σήμερα Τρίτη 26/2/2019 δεν πραγματοποιήθηκαν τα δρομολόγια της γραμμής 2 της δημοτικής συγκοινωνίας.

Αρκετοί συμπολίτες μας έστειλαν στο ilioupolinews.gr τις καταγγελίες τους με αφορμή την απροειδοποίητη μη - πραγματοποίηση των δρομολογίων που εξυπηρετούν την περιοχή της Αγίας Μαρίνας. 

Το ilioupolinews επικοινώνησε με τον Δήμο και συγκεκριμένα με τον διευθυντή της υπηρεσίας Περιβάλλοντος, καθαριότητας και ποιότητας Ζωής κ. Σχίζα, ο οποίος επιβεβαίωσε πως σήμερα δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια λόγω βλάβης στον συμπλέκτη του λεωφορείου της γραμμής 2. 

Μάλιστα, ο κ. Σχίζας προσέθεσε πως τα ανταλλακτικά είναι δυσεύρετα λόγω παλαιότητας, ενώ αναφέρθηκε και στην παλαιότητα των οχημάτων, τα οποία είχαν αγοραστεί από τον ΟΑΣΑ.

Πάντως, ο Δήμος δεν έβγαλε καμία έκτακτη ανακοίνωση, ως όφειλε, προκειμένου να ενημερώσει τους δημότες. Μέχρι και αυτή την ώρα (12:15) καμία ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί, γεγονός που προκαλεί εύλογα τις αντιδράσεις των δημοτών. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου