Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Κούβα: Τουλάχιστον επτά νεκροί σε τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 33 ακόμη τραυματίστηκαν, πέντε εκ των οποίων σοβαρά, σε τροχαίο δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο που σημειώθηκε στην ανατολική Κούβα, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Δύο γυναίκες από την Αργεντινή, 35 ετών, μία από την Γερμανία 59 ετών και ένας 67χρονος Γάλλος συγκαταλέγονται στους νεκρούς του τροχαίου μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Guantanamo.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο κουβανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να προσπεράσει ένα άλλο όχημα, αλλά έχασε τον έλεγχο στο βρεγμένο οδόστρωμα και το λεωφορείο ανετράπη.

Στους 40 επιβάτες του λεωφορείου που ανετράπη στο δρόμο μεταξύ των πόλεων Μπαρακόα και Γκουαντάναμο, συγκαταλέγονται 22 ξένοι.

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, 33 επιβάτες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

«Από τους 40 επιβάτες, οι 22 ήταν ξένοι και προέρχονται από την Ολλανδία, τη Βρετανία, τη Γαλλία, το Μεξικό και τον Καναδά», τόνισε η εφημερίδα Venceremos.

Από τους πέντε σοβαρά τραυματίες, τρεις είναι Κουβανοί και δύο ξένοι, ένας 63χρονος Γάλλος και ένας 42χρονος Ισπανός, τόνισε η εφημερίδα, που δημοσίευσε στον ιστότοπό της τον κατάλογο των θυμάτων. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου