Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Δωρεάν μετακίνηση με τη Δημοτική Συγκοινωνία για όλους στο Μαρούσι

Η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου, ενισχυμένη με τέσσερα νέα σύγχρονης τεχνολογίας λεωφορεία, συνεχίζει να… διασχίζει χιλιόμετρα αποστάσεων ημερησίως συνδέοντας κάθε γειτονιά της πόλης με το Κέντρο του Αμαρουσίου και μετακινώντας δωρεάν το σύνολο των πολιτών.

Σε αυτή την ομόφωνη απόφαση προχώρησε προ ημερών το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, κατόπιν εισήγησης του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, προσφέροντας στο εξής δωρεάν για όλους τη χρήση των κόκκινων λεωφορείων της πόλης, ανεξαρτήτως κατοχής Artemis Card, μονίμου κατοικίας ή εργασίας.

Θέτοντας στην υπηρεσία των πολιτών επιπλέον τέσσερα ολοκαίνουργια λεωφορεία, διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων, τα κόκκινα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου μεταφέρουν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, 270.000 μηνιαίως κατοίκους και επισκέπτες δωρεάν εντός του αστικού ιστού της πόλης.

Σύμφωνα με τον Δήμο, η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου:
  • Διαθέτει στόλο 13 οχημάτων.
  • Λειτουργεί πέντε λεωφορειακές γραμμές.
  • Εκτελεί 150 δρομολόγια την εβδομάδα.
  • Διανύει 8.000 χιλιόμετρα την εβδομάδα.
  • Εξυπηρετεί 270.000 επιβάτες τον μήνα.
  • Προσφέρει δωρεάν μετακίνηση για όλους.
Ενισχύοντας το πρόγραμμα των δρομολογίων της, η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου διεύρυνε το ωράριό της και την Κυριακή με την πραγματοποίηση δρομολογίων από δύο λεωφορειακές γραμμές κατά τις πρωινές ώρες. 

Συγκεκριμένα, δρομολόγια εκτελούν τις Κυριακές οι γραμμές 020 ΗΣΑΠ - Ν. Λέσβος και 030 ΗΣΑΠ - Σισμανόγλειο από τις 07:00 έως τις 11:00 ανά μία ώρα.

Με την ευκαιρία της απόφασης για δωρεάν μετακίνηση, αλλά και της ενίσχυσης του στόλου της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: 

«Με ανανεωμένο στόλο οχημάτων και διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου συνεχίζει στο εξής να μετακινεί δωρεάν κατοίκους, εργαζόμενους και επισκέπτες και να συνδέει τις γειτονιές της πόλης μας. 

Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε μία πρωτοποριακή για τα δεδομένα της τοπικής αυτοδιοίκησης υπηρεσία κοινής ωφελείας που διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύει την συνοχή του αστικού ιστού συνδέοντας κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου με το κέντρο της πόλης». 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου