Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ρεκόρ μετακινήσεων δημοτών με την δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης

Ρεκόρ μετακινήσεων των δημοτών κατέγραψε η Δημοτική συγκοινωνία του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με πάνω από 20.000 μετακινήσεις δημοτών, μηνιαίως.

Η Δημοτική συγκοινωνία αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους της πόλης, που εξυπηρετούνται καθημερινά και δωρεάν, στις διαδρομές τους μέσα στην πόλη και στις μετακινήσεις από και προς τους σταθμούς του μετρό. 

Σήμερα, ολοκληρώνοντας τον αρχικό σχεδιασμό, σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται οι τρεις γραμμές που καλύπτουν τις ανάγκες ολόκληρης της πόλης. Πρόσφατα δε, αναβαθμίστηκε
και εκσυγχρονίστηκε με νέα υπερσύγχρονα λεωφορεία.

Με τον νέο στόλο, η μετακίνηση έγινε ασφαλέστερη, ταχύτερη και με σύγχρονες προδιαγραφές, αφού τα νέα λεωφορεία είναι υπερσύγχρονα και διαθέτουν και οθόνες εσωτερικής ενημέρωσης. Να σημειωθεί ότι τα λεωφορεία αυτά εξυπηρετούν και τις ανάγκες των μαθητών για το σχολείο.

Η πρώτη γραμμή της Δημοτικής συγκοινωνίας εγκαινιάστηκε τον Ιανουάριο του 2015 εκπληρώνοντας τις προγραμματικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες, της Ενωμένης Πόλης.

Οι τρεις γραμμές της Δημοτικής Συγκοινωνίας:
  • Γραμμή 1: Mετρό - Άνω Αργυρούπολη
  • Γραμμή 2: Σούρμενα - Αργυρούπολη
  • Γραμμή 3: Ελληνικό - Σούρμενα

Γιάννης Κωνσταντάτος: «Δεσμευτήκαμε ότι θα βελτιώσουμε την ποιότητας ζωής σας και την καθημερινότητα σας με τα λίγα χρήματα μας και την καλή μας διαχείριση. Αυτό κάναμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε». 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου