Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Σύσκεψη στον ΟΑΣΘ παρουσία Σπίρτζη

Σύσκεψη στα γραφεία διοίκησης του ΟΑΣΘ πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρ. Σπίρτζη και τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν την εκκαθάριση, τον εκσυγχρονισμό και την εξυγίανση του ΟΑΣΘ, καθώς και τη μετάβασή του στη νέα εποχή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης, και ο γενικός γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης.

Ο κ. Σπίρτζης, ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου που έχει εκπονηθεί ώστε ο ΟΑΣΘ να εισέλθει στην ψηφιακή εποχή, ενώ συζητήθηκαν διεξοδικά και τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα από τη διαδικασία εκκαθάρισης του Οργανισμού.

Εξετάστηκε, δε, η δυνατότητα να επιταχυνθεί η ενεργοποίηση της εταιρίας Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης (Α.ΣΥ.Θ), του νέου δημόσιου φορέα που θα διαδεχθεί τον ΟΑΣΘ, το αργότερο μέχρι το Δεκέμβριο του 2019, όπως προβλέπεται από το νόμο 4482/17.

Νέα συνάντηση εργασίας για τα ζητήματα του Οργανισμού έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

ΠΗΓΗ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου