Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Βρετανία: Μήνυσε σιδηροδρομική εταιρεία γιατί αργούσε στη δουλειά

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει την έκφραση «στο εξωτερικό έρχονται στην ώρα τους με ακρίβεια λεπτού» για τα μέσα μεταφοράς και η αλήθεια είναι ότι στην πλειοψηφία, των ευρωπαϊκών τουλάχιστον χωρών, δεν πρόκειται για μύθο αλλά για πραγματικότητα.
Υπάρχουν, βέβαια και οι εξαιρέσεις...

Ένας 45χρονος ο οποίος ζει στο Halesworth του Σάφολκ, στη Βρετανία και εργάζεται στο Ίπσουιτς είναι αναγκασμένος να παίρνει καθημερινά τρένο για να καλύψει απόσταση πολλών χιλιομέτρων. Δεδομένου ότι πρόκειται για διαδρομή με διάρκεια μικρότερη της μίας ώρας και ότι ξεκινά τη δουλειά στις 07.30, είχε σχεδιάσει έτσι το πρόγραμμά του, ώστε να παίρνει το τρένο των 06.20.

Η εταιρεία Greater Anglia και η ασυνέπειά της έγιναν αιτία να φτάσει αργοπορημένος στην εργασία του 183 φορές μέσα σε διάστημα μόλις ενός έτους, δηλαδή μία στις δύο μέρες γενικά και πάνω από το 50% των εργάσιμων.

Ο Σεφ Πότσιν, όπως ονομάζεται, παρουσίασε στοιχεία και αποδείξεις για την αργοπορία των συρμών και δικαστήριο του επιδίκασε αποζημίωση ύψους 350 λιρών. 

Η εταιρεία ωστόσο, φάνηκε ασυνεπής ακόμα και στην πληρωμή με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να οδηγούνται πλέον στα δικαστήρια για μια υπόθεση που φαντάζει πολύ απλή... 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER