Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Λονδίνο: Απλά έβγαλαν τα ρούχα τους και έκαναν σεξ στο λεωφορείο

Το πάθος και οι σεξουαλικές ορμές πολλές φορές είναι ασυγκράτητες και μας οδηγούν σε κινήσεις που δεν μπορούμε να τις πούμε έξυπνες. Συμβαίνει όμως. Το ζευγάρι στο λεωφορείο 149 στο Λονδίνο ωστόσο δεν άντεξε να φτάσει μέχρι το σπίτι του και είπε να εκτονωθεί μέσα στο λεωφορείο.

Μπροστά στα μάτια των υπολοίπων επιβατών ξεκίνησαν να ερωτοτροπούν ενώ σε κάποια φάση, το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει, καθώς η γυναίκα έβγαλε την μπλούζα της και ανέβηκε πάνω στον παρτενέρ της, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Όπως ήταν λογικό οι υπόλοιποι επιβάτες προσπαθούν να μην κοιτάξουν το ζευγάρι που κάνει σεξ και να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Ένας από τους έκπληκτους επιβάτες είπε στη Metro πώς «η αντιμετώπισή μας ήταν πολύ βρετανική. Δεν κοιτούσε κανείς. Ο άνδρας πάλι όσο αυτή έβγαζε ήχους ικανοποίησης έκανε υποκλίσεις στους λίγους που τους κοίταζαν».

Το κακό για το ασυγκράτητο ζευγάρι ήταν πως δεν κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος, καθώς σε κάποια φάση ο οδηγός τους ζήτησε να αποβιβαστούν. Κάτι που έγινε τελικά, αφού πρώτα όσοι ήταν στο λεωφορείο τους αποθέωσαν με ένα χειροκρότημα. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου