Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του τρένου Βόλος - Λάρισα

Μπορεί οι Ιταλοί να ανέλαβαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά εντυπωσιακά δεν έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο, με την ταλαιπωρία να συνεχίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για το επιβατικό κοινό, όπως συνέβη και σήμερα για τους επιβάτες του δρομολογίου 1571 από Βόλο προς Λάρισα.

Η αυτοκινητάμαξα που ξεκίνησε στις 05:30 από τον Βόλο ακινητοποιήθηκε για μία ακόμη φορά λόγω βλάβης (και πάλι) στο ύψος του Βελεστίνου, με τον μηχανοδηγό να μην μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω πέρα από να ειδοποιήσει να έρθει εφεδρική μηχανή.

Η εφεδρεία όμως βρίσκεται στη Λάρισα, οπότε προσωπικό και 20 περίπου επιβάτες έπρεπε να περιμένουν υπομονετικά. Περίμεναν όμως πρώτα να βρεθεί μηχανοδηγός στη Λάρισα καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος στη Λάρισα και στη συνέχεια να μετακινηθεί η μηχανή προς το Βελεστίνο! 

Μ' αυτά και μ' αυτά το δρομολόγιο των 55 λεπτών κράτησε περίπου 2,5 ώρες, όση ώρα δηλαδή υποτίθεται ότι θα κάνει το περιβόητο «Λευκό Βέλος» που λέγεται ότι θα φέρουν οι Ιταλοί στην Ελλάδα για το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη!

Το μόνο που δείχνει να έχει αλλάξει και σε τοπικό επίπεδο λοιπόν είναι οι επιπλέον περιορισμοί στα εισιτήρια... 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER