Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Από την Αττική οδό, πηγαίνουν τα λεωφορεία που ξεκινούν από την Πάτρα για την Αθήνα

Κανονικά γίνεται η διέλευση των λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στα δρομολόγια από την Πάτρα για την Αθήνα.

Ωστόσο, λόγω των πλημμύρων και μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές που υπάρχουν, αλλά και για την ασφάλεια των επιβατών, τα λεωφορεία δεν πάνε από την Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο καθώς ο δρόμος παραμένει κλειστός.

Στο ύψος των εκεί διοδίων πηγαίνουν από την Αττική Οδό, κατεβαίνοντας στη συνέχεια όταν είναι να φτάσουν στην πρωτεύουσα από την Αθηνών - Λαμίας.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση των δρομολογίων, ωστόσο μέχρι να ανοίξει ο δρόμος, δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν απευθείας οι επιβάτες που έχουν σαν προορισμό τους την Ελευσίνα, τον Ασπρόπυργο και τις εκεί περιοχές μέχρι τον σταθμό του Κηφισού.

Να σημειωθεί ότι μέχρι πριν από λίγο η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου έχει μετατραπεί σε ποτάμι, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται στο 32ο χλμ. μόνο από τη δεξιά λωρίδα, ενώ από το 33ο έως το 34ο χλμ. η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται μόνο από την αριστερή. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου