Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Προπηλακίστηκε ελεγκτής σε λεωφορείο στην Κρήτη - Επιβάτες υπερασπίστηκαν φοιτήτρια με παραποιημένο πάσο

Η αντιπαράθεση μιας μεταπτυχιακής φοιτήτριας του Πολυτεχνείου Κρήτης με την ελεγκτή των αστικών ΚΤΕΛ έγινε η αιτία να ακινητοποιηθεί το λεωφορείο για αρκετή ώρα στην «Χονολουλού» στα Χανιά, το μεσημέρι της Παρασκευής.  

Το ΚΤΕΛ ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη φοιτήτρια έχει κατ' επανάληψη «πιαστεί» με παραποιημένο πάσο καθώς δεν δικαιούται μειωμένο εισιτήριο και της έχουν γίνει πολλαπλές συστάσεις. 

Ωστόσο σήμερα και άλλοι επιβάτες την υπερασπίστηκαν, εξαπολύοντας φραστική επίθεση προς την ελεγκτή με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένταση και στο σημείο να κληθεί η τροχαία. Τελικά μετά από περίπου μισή ώρα το συμβάν έληξε. 

Σύμφωνα με τα ΚΤΕΛ, πάντα οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων δείχνουν μεγάλη κατανόηση σε άτομα που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να εκδώσουν εισιτήριο. 

«Οι φοιτητές στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι απόλυτα συνεπείς και ούτε το κάνουμε θέμα εάν καμιά φορά συμβεί κάτι. Όμως η συγκεκριμένη κοπέλα έχει προκαλέσει πολλές φορές με την συμπεριφορά της και παρά τις συστάσεις επιμένει να είναι ερειστική» ανέφερε εργαζόμενος. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

TWITTER