Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Συνεργασία του δήμου Αθηναίων με τη ΣΤΑΣΥ, για την προβολή της Αθήνας

Για την προβολή δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων της πόλης της Αθήνας διαθέτει τις υποδομές της η εταιρία "Σταθερές Συγκοινωνίες" (ΣΤΑΣΥ).

Σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ Γιώργο Θωμόπουλο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας, συμφωνήθηκε η συμμετοχή της εταιρίας στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάδειξη της πόλης της Αθήνας σε μοναδικό προορισμό για ξένους και Έλληνες τουρίστες.

Η ΣΤΑΣΥ. Α.Ε. θα διαθέσει στον δήμο Αθηναίων διαφημιστικούς χώρους στις υποδομές και τα μέσα που διαθέτει προκειμένου να προβάλει στοχευμένες επικοινωνιακές ενέργειες της Επιχείρησης Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ).

Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η προβολή της Αθήνας ως προορισμού σύγχρονου πολιτισμού, μια προσπάθεια που το 2018 έχει ως ορόσημο τη διοργάνωση «Αθήνα, Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018», που έχει αναλάβει ο δήμος Αθηναίων.

“Η συμμετοχή και της εταιρία ΣΤΑ.ΣΥ στη μεγάλη συμμαχία φορέων και οργανισμών για την προώθηση της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού και την οικονομική αναζωογόνηση της πόλης είναι πολύ σημαντική” δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και αφού ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Θωμόπουλο, σημείωσε: “η συνεργασία έρχεται σε μια στιγμή, που ο δήμος Αθηναίων προσελκύει σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, δημιουργεί δίκτυα συνεργασιών και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για να ενισχύσει ακόμη πιο πολύ το πρόσημο της πόλης»

Οι κοινές δράσεις που θα αναπτυχθούν περιλαμβάνονται αναλυτικά σε Σύμφωνο Συνεργασίας, διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης, που έχει υπογραφεί ανάμεσα στην Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ) και την εταιρία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου