Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Διέκοψαν δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ηλείας, λόγω επικινδυνότητας του οδικού δικτύου

Αποφασισμένη να προστατέψει τους οδηγούς, τους επιβάτες και τα λεωφορεία από το αφρόντιστο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο είναι η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηλείας σύμφωνα με το patrisnews.gr, για αυτό και αποφασίστηκε η διακοπή δρομολογίων σε περιοχές όπου η βατότητα είναι περιορισμένη και δεν επιτρέπει ασφαλή κυκλοφορία του λεωφορείου.

Τον προηγούμενο μήνα διεκόπη για περίπου δέκα ημέρες το αστικό δρομολόγιο Πύργος - Κολίρι - Λαμπέτι «λόγω της ύπαρξης κλάδων δέντρων, τα οποία δυσχεραίνουν τη διέλευση των λεωφορείων» όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Ηλείας…

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης, Κώστας Καλαμπόκας, δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ότι πλέον η πολιτική της εταιρίας, μετά τη λήξη της μαθητικής περιόδου, θα είναι στην ίδια κατεύθυνση, όπου διαπιστώνονται σοβαρά προβλήματα που δεν επιτρέπουν την ασφαλή κυκλοφορία.

«Έγιναν κάποιες περικοπές δρομολογίων λόγω βατότητας στο οδικό δίκτυο. Ωστόσο, μερίμνησε ο δήμος και κόπηκαν τα κλαδιά. Η πολιτική της εταιρείας, μετά τη μαθητική περίοδο, κατά την οποία εκτελούμε τα δρομολόγια με κόστος για τα παιδιά και ζημιές στον στόλο, είναι η διακοπή δρομολογίων αν το οδικό δίκτυο δεν είναι ασφαλές και δεν γίνονται ενέργειες για την αποκατάστασή του», ανέφερε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Καλαμπόκας, προσθέτοντας ότι έχουν διαπιστωθεί κι άλλα προβλήματα που ουσιαστικά προκαλούν ζημιά στους επιβάτες αλλά και στον ανανεωμένο στόλο του ΚΤΕΛ Ηλείας.

«Πέρα από το πρόβλημα με τα κλαδιά, διαπιστώνουμε ότι αρκετοί συμπολίτες μας παρκάρουν το ΙΧ τους σε σημεία που εμποδίζουν το λεωφορείο, αυξάνοντας την επικινδυνότητα, αφού ο οδηγός αναγκάζεται να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα. Ο στόλος του ΚΤΕΛ έχει ανανεωθεί με οχήματα τελευταίας τεχνολογίας, με ύψιστο βαθμό ασφάλειας και πολύ καλή οδική συμπεριφορά και αντιρρυπαντική τεχνολογία» συμπλήρωσε ο κ. Καλαμπόκας. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου