Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ολυμπία Οδός: Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για τρεις μέρες, στον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου

Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός για την περιοχή του κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου, λόγω αποκλεισμού της κυκλοφορίας. 

Αναλυτικά:
  • Την Πέμπτη 19.01 από 08:00 έως 12:00 μεσημβρίας, στον κλάδο εξόδου της κατεύθυνσης από Αθήνα 
  • Την Παρασκευή 20.01 από 08:00 έως 12:00 μεσημβρίας, στον κλάδο εισόδου της κατεύθυνσης προς Πάτρα και 
  • Το Σάββατο 21.01 από 08:00 έως 12:00 μεσημβρίας, στον κλάδο εξόδου της κατεύθυνσης από Πάτρα 
Κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω παρακάμψεων από τους κόμβους Κορίνθου (Εξαμιλίων) και Επιδαύρου, τμήμα της Ε.Ο. Κορίνθου - Άργους, τον κόμβο Σολωμού της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου - Τρίπολης, καθώς και τμήματα του βόρειου και νότιου παράδρομου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, βάσει της σχετικής εργοταξιακής σήμανσης. 

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων επί της Νέας Εθνικής Οδού δεν επηρεάζεται και θα διεξάγεται κανονικά.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτικών στους κλάδους του κόμβου, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή. 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου